Snelle levering - Veilige betaalmogelijkheden - Webshop & winkel (op afspraak) - Unieke handgemaakte juwelen - AM-Musthaves: hippe armbanden
0
Winkelwagen
€ 0,00
Herroepingsrecht
De Klant heeft het recht om binnen een termijn van 14 kalenderdagen vanaf de dag die volgt op de levering, zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen, dit conform de Wet van 6 april 2010.

Te volgen procedure:
- de Klant brengt AM-Jewels schriftelijk op de hoogte van zijn intentie om de overeenkomst te herroepen voor de herroepingstermijn is verstreken;
- de juwelen moeten worden teruggestuurd naar AM-Jewels samen met het modelformulier voor herroeping (zie onderaan dit artikel).  De retourzending is op kosten en verantwoordelijkheid van de Klant.
 - binnen een termijn van 2 weken mag u de terugbetaling op uw rekening verwachten.  Indien de Klant een beschadigd goed retourneert of zonder verpakking/toebehoren, zal AM-Jewels de consument evenwel aansprakelijk kunnen stellen voor de waardevermindering die het goed hierdoor ondergaan heeft en een schadevergoeding van de Klant kunnen eisen die evenredig is aan deze waardevermindering. 

De Klant kan het herroepingsrecht niet uitoefenen voor de levering van volgens specificaties van de Klant vervaardigde goederen, of voor goederen die duidelijk voor een specifieke persoon bestemd zijn.

Modelformulier voor herroeping

(dit formulier alleen invullen en terugzenden als u de overeenkomst wilt herroepen)

Aan AM-Jewels
T.a.v. Annouck Mercken
Eksterlaar 24
2100 Deurne
België

info@am-jewels.be


Ik/Wij* deel/delen* u hierbij mede dat ik/wij* onze overeenkomt betreffende:
 
  • de verkoop van de volgende goederen herroept/herroepen*


Besteld op* / Ontvangen op*:
Naam/Namen consument(en):
Adres consument(en):
Handtekening van consument(en) (alleen wanneer dit formulier op papier wordt ingediend):
Datum:


(*) Doorhalen wat niet van toepassing is


Online geschillen oplossen via het ODR platform van de Europese Unie
Als consument kan u ook steeds terecht bij het Online Dispute Resolution-platform (ODR-platform) van de Europese Unie, dit is een internetplatform opgericht door de Europese Commissie met als doel geschillen uit e-commerce buiten de rechtbank op te lossen.  Voor meer informatie kan u terecht op volgende site: http://ec.europa.eu/odr

Het e-mailadres van AM-Jewels dat u dient te gebruiken voor dit platform is info@am-jewels.be.

 


| Meer

Over ons

De passie voor het ontwerpen van juwelen ontdekte ik via m'n vader.  Zelf verdiepte ik me in het werken met zilverklei en ben ondertussen Art Clay Silver instructeur (niveau II).  Daarnaast volg ik regelmatig opleidingen om mezelf bij te scholen. De juwelen van AM-Jewels zijn ontworpen in eigen atelier en stralen eenvoud en puurheid uit.  Elk juweel is uniek.  Daarnaast bieden we een zorgvuldig samengestelde selectie aan van zelf aangekochte kwaliteitsjuwelen.

Volg ons ook op facebook!

Alle bedragen zijn inclusief BTW

Powered by CCV Shop

Wij gebruiken cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren, er worden geen persoonlijke gegevens opgeslagen.