Snelle levering - Veilige betaalmogelijkheden - Webshop & winkel (op afspraak) - Unieke handgemaakte juwelen - AM-Musthaves: hippe armbanden
0
Winkelwagen
€ 0,00
Juwelen /

Armbanden

AM-Musthaves: Sinds kort hebben we ook een eigen lijn armbanden bestaande uit zelf geselecteerde halfedelstenen, afgewerkt met RVS of zilver. We hebben ondertussen een ruime collectie. Heb je er eentje op de facebookpagina of op Instagram gezien en deze staat nog niet op de webshop? Stuur mij een mailtje: info@am-jewels.be.


Weergave:
 


Bezig met laden...
Armband Lapis Lazuli
AM-MUSTHAVES is een eigen lijn armbanden voor de vrouw EN de man. Deze armband is gemaakt uit 6 mm Lapis Lazuli disc-stenen afgewerkt met RVS-kralen.
30,00 incl. btw
Armband Ocean Jasper - Uitverkocht: levertermijn 14 dagen!
AM-MUSTHAVES is een eigen lijn armbanden voor de vrouw EN de man. Deze armband is gemaakt uit 8 mm Ocean Jasper stenen, afgewerkt met zilveren tussenstuk.
25,00 incl. btw
Armband Malachite
AM-MUSTHAVES is een eigen lijn armbanden voor de vrouw EN de man. Deze armband is gemaakt uit 4 mm Malachite stenen.
22,00 incl. btw
Armband Toermalijn
Armband Toermalijn: bescherming tegen allerlei vormen van negatieve energie en straling. De steen doet dit op verschillende manieren: het werkt als een soort...
46,00 incl. btw
Armband Amethist
Armband Amethist: Amethist is een steen die heel goed is om allerlei innerlijke zaken die uiteindelijk in het lichaam tot uiting zijn gekomen, op een zachte...
38,00 incl. btw
Armband Maan
AM-MUSTHAVES is een eigen lijn armbanden voor de vrouw EN de man. Deze armband is gemaakt uit 6 mm gefaceteerde maanstenen.
33,00 incl. btw
Armband Carneool
AM-MUSTHAVES is een eigen lijn armbanden voor de vrouw EN de man. Deze armband is gemaakt uit 8 mm Carneool stenen, afgewerkt met zilveren tussenstukjes.
18,00 incl. btw
Armband Sodalite
AM-MUSTHAVES is een eigen lijn armbanden voor de vrouw EN de man. Deze armband is gemaakt uit 8 mm Sodaliet stenen, afgewerkt met zilveren tussenstuk.
20,00 incl. btw
Armband Verdiet
AM-MUSTHAVES is een eigen lijn armbanden voor de vrouw EN de man. Deze armband is gemaakt uit 8 mm groene Verdiet stenena, fgewerkt met een handgemaakt...
26,00 incl. btw
Armband Angel
Angel: 8 mm Angelietstenen met RVS-tussenstuk - Angeliet is een beschermende en kalmerende steen. Het bevordert een gevoel van innerlijke vrede,...
20,00 incl. btw
Armband Tiger Eye
AM-MUSTHAVES is een eigen lijn armbanden voor de vrouw EN de man. Deze armbanden is gemaakt uit 8 mm Tiger Eyestenen mat of blinkend afgewerkt met RVS.
21,00 incl. btw
Armband Onyx-Silex
AM-MUSTHAVES is een eigen lijn armbanden voor de vrouw EN de man. Deze armbanden is gemaakt uit 8 mm Onyx en Silexstenen, afgewerkt met RVS.
18,00 incl. btw
Armband Onyx-Verdiet
AM-MUSTHAVES is een eigen lijn armbanden voor de vrouw EN de man. Deze armbanden is gemaakt uit 8 mm Onyxstenen en Verdiet stenen, afgewerkt met RVS.
18,00 incl. btw
Armband Onyx Color
AM-MUSTHAVES is een eigen lijn armbanden voor de vrouw EN de man. Deze armbanden is gemaakt uit 8 mm Onyxstenen met als blikvanger 5 kleurige stenen,...
18,00 incl. btw
Armband Lava Gold, Red, Blue or Green
AM-MUSTHAVES is een eigen lijn armbanden voor de vrouw EN de man. Deze armbanden is gemaakt uit 8 mm lavastenen met 1 blikvanger, afgewerkt met RVS.
16,00 incl. btw
AM Armband Spinel
Schitterende armband met Spinel-stenen afgewerkt met zilveren fournituren.
40,00 incl. btw
Set voor haar en hem Lovetiger
AM-MUSTHAVES is een eigen lijn armbanden voor de vrouw EN de man. Deze set armbanden is gemaakt uit 8 mm halfedelstenen, afgewerkt met RVS.
39,00 incl. btw


| Meer

Over ons

De passie voor het ontwerpen van juwelen ontdekte ik via m'n vader.  Zelf verdiepte ik me in het werken met zilverklei en ben ondertussen Art Clay Silver instructeur (niveau II).  Daarnaast volg ik regelmatig opleidingen om mezelf bij te scholen. De juwelen van AM-Jewels zijn ontworpen in eigen atelier en stralen eenvoud en puurheid uit.  Elk juweel is uniek.  Daarnaast bieden we een zorgvuldig samengestelde selectie aan van zelf aangekochte kwaliteitsjuwelen.

Volg ons ook op facebook!

Alle bedragen zijn inclusief BTW

Powered by CCV Shop

Wij gebruiken cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren, er worden geen persoonlijke gegevens opgeslagen.